Nog
-453 dagen
te gaan!
10 januari: Fietsen Met Een Missie stopt

Met het verzenden van de laatste items van de Fietsen Met Een Missie Internetveiling heb ik mijn actieve deelname aan Alpe d'HuZes vandaag afgesloten.

Met dankbaarheid terugkijkend op de mooie 6 jaren en met mijn hart voor altijd bij het doel van Alpe d'HuZes en bij de vrienden die wij hebben leren kennen.

Samen met mijn vrouw en dochters gaan we vanaf vandaag vooruit kijken naar Samenloop voor Hoop Stedebroec-Enkhuizen waaraan wij als leden van Team Walk for Life deel gaan nemen; samen met de vrienden die ons de afgelopen jaren hebben tijdens Alpe d'HuZes hebben gesteund vanuit Nederland.

Samen zullen we 24 uur lang lopen op 20 en 21 juni. Voor mij als 'antiloop' een hele uitdaging, maar ik kijk ernaar uit.

Uiteraard ook weer met het doel zoveel mogelijk geld bijeen te brengen voor de strijd tegen kanker.

Omdat van niets doen nog nooit iemand wijzer is geworden!

5 mei: Internetveiling sluit vandaag

Na een fantastiche verloop komt er op 5 mei een einde aan de zesde Fietsen Met Een Missie Internetveiling.

De veiling sluit om 20.00 uur volgens bijgaand schema (klik HIER voor de pdf).

De opbrengsten is natuurlijk geheel voor Alpe d'HuZes en de strijd tegen kanker.

Wil je ook je bijdrage leveren en in het bezit komen van een uniek item, ga dan snel naar de Veilingpagina op deze site.

25 november: Opbrengst '24 uur les voor Alpe d'HuZes' en 'Jouw fles voor Alpe d'HuZes'

Na een fantastiche avond en nacht op 8 november op het Martinus College, waarbij er maar liefst ZEVEN keer de Alpe d'Huez virtueel beklommen werd, is de opbrengst van de super-actie '24 uur les voor Alpe d'HuZes' bekendgemaakt: 1500 euro! Een fantastisch resultaat!

In navolging op deze actie is in de klas van Merel 'Jouw fles voor Alpe d'HuZes' gestart; de opbrengst van deze supermooie actie is ruim 78 euro!!! Deze actie zal in het voorjaar nog een vervolg krijgen.

Nodeloos te stellen dat ik supertrots ben op mijn dochters en natuurlijk ook op hun klastgenootjes die met deze acties maar weer onderstrepen dat ook de jeugd zich supergoed inzet voor dit goede doel!

De opbrengsten zijn natuurlijk allemaal al op de deelnemerspagina van Amy overgemaakt.

Super bedankt aan de klasgenoten, aan de leraren en leraressen en natuurlijk aan de sponsoren die dit mogelijk gemaakt hebben.

 

 


 

'Jouw fles voor Alpe d'HuZes' van start

Na de actie die vanuit de klas van Amy is bedacht, 24 uur Les voor Alpe d'HuZes (zie verderop op deze pagina), is ook de klas van Merel in actie gekomen;

'Jouw Fles voor Alpe d'HuZes' is een feit.

Klas HA2A van het Martinus College gaat de komende tijd zoveel mogelijk statiegelflessen inzamelen waarvan de totale opbrengst uiteraard naar Alpe d'HuZes zal gaan.

Een supermooi initiatief waarmee de klasgenoten hopen een mooi bedrag bijeen te brengen. Wil je ook je bijdrage doen aan deze actie: alle hulp is welkom!

Ook HA2A zet zich in voor Alpe d'HuZes

 


 

8 November: Eerste actie voor Alpe d'HuZes 2014

24 uur les voor Alpe d'HuZes

De klasgenoten van Amy, leerlingen van klas G3A en A3B van het Martinus College, hebben de handen ineengeslagen om zoveel mogelijk geld bijeen te brengen voor de strijd tegen kanker.

Na een hele dag les, zullen zij om beurten op de virtual reality Tacx stappen en zo als klas zes keer de Alpe beklimmen en zo ervoor te zorgen dat het wiel de hele nacht door blijft draaien. Medewerking van de school en diverse leraren en leraressen is al toegezegd en het belooft een mooie nacht te gaan worden!

Elke leerling laat zich sponsoren met een totaalbedrag of met een bedrag per beklimming.

Het bedrag dat met de actie bijeen gebracht wordt, zal via de deelnemerspagina van Amy, uiteraard geheel ten goede komen aan de strijd tegen kanker!

Klik HIER en lees wat Amy motiveert om ook dit jaar deel te nemen aan Alpe d'HuZes en hou de pagina in de gaten voor meer nieuws!

Impression design + internet Enkhuizen, grafisch ontwerp, websites, website, webdesign, intranet, content management systemen (CMS)